Реален ПОС терминал

Предложете на клиентите си сигурен, удобен и модерен начин на разплащане във вашите търговски обекти. Приемането на плащания с международни банкови карти подпомага развитието на вашия бизнес, изгражда атрактивен имидж пред вашите клиенти и им дава гъвкавост и избор на начина на плащане.

  • Създавате допълнително удобствона клиентите си.
  • Намалявате касовите наличностии разходи по инкасова дейност.
  • Улеснявате процесапри счетоводно отчитане във фирмата.

Характеристики

Приемане на всички видове транзакции с карти, носещи логата на Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro. Кратки срокове за заверка на вашата сметка.

Валута на сметката –  Лева

Срок за заверка на плащанията

  • 1 работен ден за местни карти
  • 2 работни дни за международни карти

Време на инсталиране

  • 5 работни дни за регион София
  • 8 работни дни за страната
Възможност за осчетоводяване на плащания с карти на реален ПОС и дължимите на банката комисиони по две отделни разплащателни сметки в лева. Обучение за работа с ПОС терминалното устройство. Подробни инструкции за работа с терминала.
Техническа поддръжка – 24 часов/7 дневен дежурен център за обслужване и връзка с търговци.

Виртуален ПОС терминал

Виртуалният ПОС терминал дава възможност да се извършват плащания с местни и международни карти през интернет, посредством вашия уеб сайт. Предложете на клиентите си сигурен, удобен и модерен начин на плащане на стоки или услуги, предлагани във вашия онлайн магазин

Характеристики

Плащанията се гарантират посредством системите за сигурност “Verified by Visa” на Visa Europe и “MasterCard Secure Code” на MasterCard Worldwide, които осигуряват онлайн идентифицирането на картодържателя, извършващ плащането чрез секретна парола и по този начин дават изрично доказателство за покупката.

За повече информация или за персонална оферта, моля свържете се с нас или заповядайте в нашия офис.