Най-Продавани Продукти


Регистрация на фирма

През 2021г. ние от Консулт Сервиз ЕООД си поставяме за цел да предоставим на клиентите  по-лесен достъп до нашите продуктите. Въпреки трудностите за бизнеса през изминалата година, регистрацията на нови фирми не спира да е водещ процес. Затова при нас регистрация на нова фирма, става в три  лесни стъпки с няколко клика. Обвновяваме цялата гама от услуги, за да сте успешни във вашия бизнес!

Касови Апарати

Фирма Консулт Сервиз е основана през 1996 г. с основна дейност продажба и сервизиране на фискални устройства и системи. Благодарение на нашия 19 годишен опит, дълготраийни традиции и иновативни решения, нашата фирма се установява като лидер на пазара в столицата и страната. Ние предлагаме касови апарати за малък и среден бизнес, както и напълно интегрирани корпоративни решения за вашата организация.


Сервизни Договори и Обслужване

Можете да разчитате на нас не само за закупуването на подходящо фискално устройство, но и за неговата дълготрайна поддръжка и сервиз. Консулт Сервиз е ексклузивен представител на българския производител на фискални устройства Daisy Technology. Ние не правим компромис с качество или второстепенни продукти.

Нашият отдел Връзки с Клиенти може да се справи с всякакви технически въпроси и запитвания. С цел висококачественото обслужване на клиенти, Консулт Сервиз инвестира в специализирано и продължително обучение за своите служители. Фирмата ни предлага отлична поддръжка и сервизно обслужване със срок от 2 дни за столицата и 3 дни за страната.


        Счетоводни услуги

Консулт Сервиз предлага всички нужни продукти и услуги за започване на нов бизнес. Благодарение на нашето партньорство с лидера на българския пазар за счетоводен софтуер Микроинвест, ние предлагаме не само счетоводни услуги, но и напълно интегрирани софтуерни решения с вашето фискално устройство и електронна везна.

Ако се интересувате от нашите продукти и услуги, моля свържете се с Отдел Продажби за безплатна консултация.